Välkommen! Allahundfoder.se prisjämför hundfoder - torrfoder och färskfoder.

Hundfoder

Vi jämför hundfoder

Om Allahundfoder.se

Vi jämför hundfoder. Allahundfoder är Sveriges kanske mest omfattande jämförelsesajt för hundfoder, främst torrfoder men även våtfoder och färskfoder.

Vi som jobbar med sidan har ett stort hundintresse och både egna sällskapshundar och rena tävlings- och tjänstehundar. Vi har så långt vi kan försökt att göra en överskådlig och opartisk guide där du på bästa sätt ska kunna hitta ditt nästa foder. Vi har gjort det enkelt att jämföra innehåll och pris, att hitta hundfodret med de bästa ingredienserna eller hundmaten med mest energi för pengarna.

För butiker är det kostnadsfritt att vara med på Allahundfoder.se. Om det finns en teknisk lösning som gör att vi kan visa lagerstatus och pris använder vi den. Butikerna har också möjlighet att få direktlänkar och annan marknadsföring mot en ersättning. Detta är en nödvändighet för att vi ska kunna fortsatt utveckla sidan, och därför kan vi tyvärr inte erbjuda direktlänkar till alla butiker kostnadsfritt.

Vår ambition är att priser, produktegenskaper och övrig information ska vara korrekt. Dock kan vi inte garantera att så alltid är fallet, ibland kan det tyvärr hända att någon uppgift ändrats eller de blivit fel när produkten registrerats. Observera att det alltid är den information som finns på butikernas sidor som gäller. Var noggrann med att kontrollera pris, egenskaper och övriga villkor innan köp.

Sidan utvecklas löpande - har du feedback, tips och idéer så hör gärna av dig till oss!