Välkommen! Allahundfoder.se prisjämför hundfoder - torrfoder och färskfoder.

Hundfoder

Vi jämför hundfoder

Räkna ut ungefärligt energibehov

Observera att siffrorna endast är ungefärliga och inte ska tas som ett exakt mått på din hunds energibehov och fodergiva.

kg
kalorier/dag (kcal)

Healthy Paws Rabbit & Brown Rice Adult 2 kg

Lägsta pris kr
Vikt 2 kg
Pris/kg 0.00 kr/kg
Tillgängliga storlekar 15 kg / 2 kg
Tillverkningsland Storbritannien
Fodertyp Torrfoder
Åldersgrupp Vuxen
Märke Healthy Paws
Butik Betyg Lagerstatus Pris
Produktinformation

Healthy Paws Rabbit & Brown Rice Adult 2 kg

Ingredienser:
brunt ris, köttmjöl av kanin, havre, torkade morötter, alfalfa, alger, kycklingfett, fiskolja, organisk solrosolja, mineraler, vitaminer, maskros, snärjmåra, tranbär

Beskrivning:
Healthy Paws Adult är helt fri från artificiella färg-, smak- och konserveringsmedel och innehåller inte vete, soja, mjölkprodukter eller glutentillsatser. Och heller inga tillsatser av salt eller socker, biprodukter eller GMO-produkter. Utökade...

Detaljer
Primär proteinkälla Kanin
Primär kolhydratkälla Brunt ris
Omsättbar energi Ingen uppgift
Egenskaper
Råprotein 21.00 %
Råfett 7.50 %
Aska 6.00 %
Växttråd 2.50 %
Vitamin A 10000.00 IE/kg
Vitamin D 1500.00 IE/kg
Vitamin E 75.00 IE/kg
Koppar 18.00 mg/kg

Beskrivning

Beskrivning:
Healthy Paws Adult är helt fri från artificiella färg-, smak- och konserveringsmedel och innehåller inte vete, soja, mjölkprodukter eller glutentillsatser. Och heller inga tillsatser av salt eller socker, biprodukter eller GMO-produkter. Utökade nivåer av mineraler stödjer skelettet och ger en frisk päls och hud.

Kaninkött utgör en unik källa för protein för hundar som blivit intoleranta mot andra proteinkällor. Kaninkött är ett lättsmält kött som vi anser på bästa sätt efterlikna hundens naturliga kost. Det har lägre fett- och kolesterolnivåer än kyckling, lamm, kalkon, nöt och fläsk. US Department of Agriculture menar att kaninkött är det mest näringsrika köttet.